Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ronde van het Baskenland

De ronde maakte deel uit van de UCI World Tour 2019. Cor Vos Ion Izagirre wint een sprint van vijf bij het Heiligdom van Arrate terwijl Daniel Felipe Martínez de eindzege in de Ronde van het Baskenland pakt.

2021 Ronde Van Het Baskenland Rit 2 Alex Aranburu Komt Solo Aan In 2021 Basque Country Kids Bike Astana
2021 Ronde Van Het Baskenland Rit 2 Alex Aranburu Komt Solo Aan In 2021 Basque Country Kids Bike Astana

20 hours agoRemco Evenepoel 22 is de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland.

. Leider Remco Evenepoel reed een beresterke koers en maakte lang aanspraak op een enorm straf nummer maar moest op de. De kenners dichten ook Jonas Vingegaard Adam Yates Remco Evenepoel Sergio Higuita Daniel Felipe Martínez Pello Bilbao David Gaudu Enric Mas en Michael Woods kansen toe om de Ronde van het Baskenland te gaan winnen. Abonneer nu en kijk direct. 20 hours agoDe Ronde van Baskenland is altijd goed voor spectaculaire ritten.

De wereldkampioen werd opnieuw in een zetel gebracht door Remco Evenepoel maar hij. Presidential Cycling Tour of Turkey Ronde van Turkije. Kijk de premium Wielrennen video. De wedstrijd is doorgaans qua deelnemersveld ook zeer sterk bezet.

Vuelta Ciclista al Pais Vasco Baskisch. Velen beschouwen het ook als één van de mooiste en zwaarste rittenkoersen in het voorjaar. De beklimmingen zijn nergens langer dan tien kilometer maar zijn wel steiler. 0 20 40 60 80 100 120 1357.

Het parcours van de 61ste Ronde van het Baskenland is bekendgemaakt. Volg hier de live verslaggeving van de Ronde van Vlaanderen Parijs-Roubaix Tour de France Vuelta Giro dItalia en veel andere wielerklassiekers. Ronde van het Baskenland 2021. 21 hours agoRonde van het Baskenland.

Davide Formolo ITA kopgroep. Ronde van het Baskenland 2022. Remco Evenepoel start als leider aan de loodzware slotrit met zeven beklimmingen. Euskal Herriko txirrindulari itzulia is een meerdaagse wielerwedstrijd in Spaans Baskenland.

De Ronde van het Baskenland is een race voor klimmers en punchers al moet je voor een goed klassement ook kunnen tijdrijden. Ronde van het Baskenland Etappe 4. Ronde van Turkije etappe 4 2Pro Live op Eurosport 1 vanaf 12u00. Geen tweede ritzege op een rij voor Julian Alaphilippe Quick Step-Alpha Vinyl in de Ronde van het Baskenland.

Carlos Rodríguez reina en Mallabia y Remco Evenepoel es el nuevo líder de la carrera Días Horas Minutos Segundos Itzulia Basque Country Clasificaciones Remco evenepoel Quick-Step Alpha Vynil Team See rankings cristian rodríguez totalenergies julian alaphilippe quick-step alpha vynil team Remco evenepoel Quick-Step Alpha Vynil Team ineos-grenadiers general equipos marc. De Ronde van Baskenland Spaans. Cor VosDe Ronde van het Baskenland is een race voor klimmer en punchers al moet je voor een goed klassement ook kunnen tijdrijden. De koers is een vast onderdeel van de UCI World Tour.

Izagirre wint slotrit Martínez pakt eindzege. De beklimming naar het Heiligdom van Arrate is al jaren een zekerheidje. Nadat gisteren Primoz Roglic een beetje door het ijs zakte en de leiderstrui verloor moest Remco Evenepoel vandaag in de zware slotetappe het gele kleinood te zien verdedigen. De laatste etappe is - met tal van beklimmingen en de welbekende.

Remco Evenepoel vecht voor wat hij waard is maar capituleert op de slotklim. Net als de hele week is het klimmen en dalen van start tot finish maar dan wel nog net een beetje zwaarder. De wedstrijd wordt met een aantal kleine onderbrekingen sinds 1924 jaarlijks georganiseerd en is daarmee een van de oudste meerdaagse wedstrijden. Ronde van het Baskenland Etappe 5.

Rit 6 nog 33 km. Op weg naar finishplaats Arrate zullen de klassementsrenners elkaar nog één keer gaan. De 59e editie van de meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van het Baskenland vond plaats van 8 tot en met 13 april 2019. Krijgen we 93 jaar na Maurice De Waele een nieuwe Belgische winnaar van de Ronde van het Baskenland.

Tadej Pogacar Primoz Roglic en Adam Yates behoren tot de deelnemers. De eerste lus van en naar startplaats Laudio was relatief eenvoudig maar in het 90 kilometer. Op dag één moeten de renners een korte tijdrit in Hondarribia afleggen op de slotdag staat er een etappe op het programma naar het inmiddels klassieke. Woensdag 9 februari 2022 om 1424.

Onze landgenoot van QuickStep-Alpha Vinyl reed in de finale van de zware vijfde etappe weg met een elitegroepje en werd. Bijvoorbeeld ouder dan de Ronde van Spanje. De Ronde van het Baskenland is een rittenkoers die al decennialang een behoorlijk grote prestige heeft binnen de wielerwereld. 1 day agoParcours etappe 6 Ronde van het Baskenland 2022.

20 hours agoEen secondenspel was het in de slotetappe van de Ronde van het Baskenland. Vertrek Eibar - 1401 Aankomst Arrate - 1730. De Ronde van het Baskenland loopt vandaag op een einde maar niet voordat de renners de koninginnenrit nog voorgeschoteld krijgen. De Ronde van het Baskenland bereikt vandaag zijn climax met een korte maar zware bergrit over 135 kilometer.

Dag drie in de Ronde van het Baskenland had een pittige etappe van net geen 182 kilometer in petto. Ronde van het Baskenland 2019. Ronde van het Baskenland 2022 begint met tijdrit en eindigt op Arrate. Ronde van het Baskenland Etappe 1 - Hondarribia Hondarribia 751 km - Eurosport.

Cor VosDe Ronde van het Baskenland is een race voor klimmer en punchers al moet je voor een goed klassement ook kunnen tijdrijden. Ronde van het Baskenland Etappe 2 - Leitza Viana 20792 km - 020322. De Ronde van het Baskenland is iedere dag vanaf 1530 uur rechtstreeks te zien op Eurosport 1 en via de Eurosport Player. Vanaf de Elkorrieta met de top op 135 kilometer wordt het loodzwaar.

Cr Ciclismo On Twitter Alpecin Giro Sprinting
Cr Ciclismo On Twitter Alpecin Giro Sprinting
2021 Grote Prij Monsere Tim Merlier Wint Voor Cavendish En Dimitri Dupont Cavendish Dupont Bicycle
2021 Grote Prij Monsere Tim Merlier Wint Voor Cavendish En Dimitri Dupont Cavendish Dupont Bicycle
Tony Martin After Winning The Second Stage Of The Vuelta Al Pais Vasco 2014 Cycling Funny Cycling Humor Tony Martin
Tony Martin After Winning The Second Stage Of The Vuelta Al Pais Vasco 2014 Cycling Funny Cycling Humor Tony Martin
2021 Ronde Van Het Baskenland Rit 6 David Gaudi Wint Voor Primo Roglic Deze Wordt Ook De Eindwinnaar Baskenland
2021 Ronde Van Het Baskenland Rit 6 David Gaudi Wint Voor Primo Roglic Deze Wordt Ook De Eindwinnaar Baskenland
Pin Op Team Jumbo Visma
Pin Op Team Jumbo Visma

Posting Komentar untuk "Ronde van het Baskenland"